“Kan dah kena marah, Sape suruh main jauh2” – Gelagat kucing kena marah dengan makcik cuit hati ramai

Seperti yang kita semua ketahui bahawa kucing adalah makhluk kesayangan manusia, tambah lagi pencinta kucing yang sememangnya sayangkan kucing dan menjaga kucing seperti keluarga sendiri.

Setiap rumah biasanya mempunyai seekor kucing yang dipelihara sebagai peneman dalam rumah. Kucing yang mahal atau kucing baka biasa, tiada beza kerana masing-masing mempunyai peminat tersendiri.

Kebiasaanya warga emas suka memelihara kucing kerana mempunyai teman untuk bercakap seperti satu video yang telah dimuatnaik di instagram reel apabila ianya memaparkan seorang mak cik yang sedang memelvk seekor kucing sambil menepuk manja di belakang badannya.

Lagaknya itu seperti sedang memarahi kucingnya itu dengan marah- marah manja sahaja. Sehingga kini video itu mendapat beribu tontonan dan banyak lagi komen. Mungkin itu merupakan kucing kesayangannya yang ditatang bagai minyak yang penuh.

Ketika diterja ke ruangan komen, ramai warganet yang merindui kucing mereka juga setelah melihat kasih sayangnya terhadap kucingnya.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : https://www.instagram.com/himpunanbahanlawak/

Author:

Leave a Reply